Manisa FK Samsunspor Karşılaşmasının Geliri Depremzedelere

Manisa Futbol Kulübü, TFF 2. Lig’in 23. hafta maçlarında 15 Şubat Cumartesi günü Mümin Özkasap Stadyumu’nda ağırlayacağı Yılport Samsunspor karşılaşmasının bilet gelirinin, Manisa’daki depremden dolayı mağdur olan vatandaşlara bağışlanacağını açıkladı.

11.02.2020-15:34 - (Son Güncelleme: 11.02.2020-15:27) Manisa FK Samsunspor Karşılaşmasının Geliri Depremzedelere
TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk yarışında ilerleyen Manisa FK ile Yılport Samsunspor arasında 15 Şubat Cumartesi günü saat 13.30’da gerçekleşecek maçın gelirinin Manisa’daki depremzedelere bağışlanacağı duyuruldu.

Manisa Futbol Kulübü, Yılport Samsunspor karşılaşması öncesi örnek bir haret imza attı ve müsabakanın bilet gelirinin Manisa’daki depremden etkilenen insanlara yollanmasına karar verdi. Konu hakkında açıklamalar yapan Manisa FK Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan, “Taraftarlarımızın desteği bizim için her zaman büyük önem taşıyor. Cumartesi günü konuk edeceğimiz Yılport Samsunspor maçında taraftarlarımızın desteğine bu kez Manisa’da yaşanan depremde mağdur olan vatandaşlarımızın da ihtiyacı olacak. Çünkü bu maçın bilet gelirini Manisa Futbol Kulübü olarak depremzedelere bağışlama kararı aldık. Taraftarlarımız Yılport Samsunspor maçında tribünleri doldurarak hem takımlarına hem de depremzedelere destek olacaklar. Bu bilinçle tüm Manisalıları tribünleri doldurmaya davet ediyoruz. Bu sıkıntılı dönemde taraftarlarımızın da üzerine düşen görevi yaparak Manisa’daki depremden etkilenen vatandaşlarımıza yardım eli uzatacağı konusunda hiçbir şüphemiz bulunmamaktadır” dedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal