Manchester City Yargı Komisyonuna Sevk Edildi

UEFA, İngiltere Premier Lig şampiyonu Manchester City'yi finansal fair play kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle Kulüp Finansal Kontrol Kurulu Yargı Komisyonuna sevk etti.

16.05.2019-13:05 - (Son Güncelleme: 16.05.2019-12:54)

UEFA'nın açıklamasına göre, CFCB Araştırma Komisyonunun 7 Mart'ta açtığı finansal fair play soruşturmasının tamamlandığı ve Manchester City'nin CFCB Yargı Komisyonuna sevk edildiği belirtildi.

Yapılan açıklamada, CFCB Yargı Komisyonunun Manchester City'e ilişkin kararını verene kadar başka bir açıklamada bulunulmayacağı belirtildi.

Manchester City Kulübü tarafından yapılan açıklamada ise UEFA'nın sevk kararına ilişkin hayal kırıklığı yaşamalarına karşın bu durumun kendilerini şaşırtmadığı belirtilerek, komisyondan pozitif sonuç çıkacağı noktasında umutlu oldukları ifade edildi.

MANCHESTER CİTY'YE İLİŞKİN İDDİALAR 

Alman haber dergisi Der Spiegel, Manchester City'nin finansal fair playde birçok kuralı ihlal ettiğini iddia eden belgeleri geçen sene yayınlamıştı. Son olarak ABD'nin New York Times gazetesi, komisyon kararına göre Manchester City'nin Avrupa kupalarından bir yıl men edileceğini iddia etmişti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal