Loris Karius Düzelmezse Beşiktaş ilk 3’e Giremez!

Fanatik gazetesi spor yazarı Ali Ece, hem şampiyonluğu hem Loris Karius’u değerlendirdi.

05.02.2020-17:12 - (Son Güncelleme: 05.02.2020-17:10) Loris Karius Düzelmezse Beşiktaş ilk 3’e Giremez!

Fanatik gazetesi spor yazarı Ali Ece, hem şampiyonluğu hem Loris Karius’u değerlendirdi.

Bu sezonki Süper Lig için 14, hatta bazı takımlarımız için 15 maç kala favori göstermek bana göre ‘gereksiz risk almak’ olur! Puan farkının bu kadar az olduğu, adeta her hafta ‘kartların yeniden dağıtıldığı’, saha dışı faktörlerin de fazlasıyla etkili olduğu bir sezon yaşıyoruz! Sivasspor ilk yarıda ‘Maximzede’ oldu. Son 6 ayını pek de iyi geçirmemiş Maxim gelir gelmez Türkiye’de kartları yeniden dağıttı. İlerleyen haftalarda da bu tip ‘yeni Maxim’ler ortaya çıkabilir. Çünkü kulüplerimizin içinde bulunduğu finansal durumlar nedeniyle, ligde istikrarlı olan tek şey, istikrarsızlığın ta kendisi...

Beşiktaş’ın ‘kural hatası itirazı’ kabul edilir ve Sergen Yalçın yönetiminde bu kez Göztepe’yi yenmeyi başarırsa, Lider ile puan farkı 5’e kadar inebilir. Tabii Beşiktaş’ın rakiplerine göre önemli bir dezavantajı var: ‘Karius’un berbat performansı...’ Beşiktaş’ın şampiyonluk şansının artması için Karius’un Mainz ile 2018 Şubat-Nisan arası Liverpool’daki performansına dönmesi gerekiyor. Sergen Yalçın ve antrenörlerine iyi şanslar diliyorum. Çünkü bunu başarmak, şu anda bir nehir üzerinde yürümek kadar zor gözüküyor. Karius düzelmezse Beşiktaş, ilk 3’e bile giremeyebilir.

Sivasspor eğer Antep’teki yenilginin şokunu atlatamaz ve Beşiktaş’ta da Karius düzelmezse; bu durumda Trabzonspor, Fenerbahçe, Galatasaray, Başakşehir dörtlüsünden üçü sezon sonunda ilk 3 takım arasına girer. Yarış ne kadar ‘ikiden fazla takım arasında’ geçerse; Başakşehir de şansını o ölçüde sürdürür. Başakşehir; şampiyonluk yarışında diğer üçünden biriyle baş başa kalırsa, o zaman yine şampiyon olma şansı düşer. Trabzonspor, Fenerbahçe ve Galatasaray’dan hangisinin şampiyonluk şansı daha fazla sorusunun cevabını ise en erken 7 hafta sonra verebilirim!

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal