La Liga 25. Hafta: Real Madrid 2 - 1 Levante / Maç Sonucu

Real Madrid, ağırladığı Levante'yi penaltılardan yolladığı gollerle 2-1 skorla mağlup etti.

25.02.2019-09:30 - (Son Güncelleme: 25.02.2019-09:22) La Liga 25. Hafta: Real Madrid 2 - 1 Levante / Maç Sonucu

Real Madrid, ağırladığı Levante'yi penaltılardan yolladığı gollerle 2-1 skorla mağlup etti.

Maçta 43. dakikada Karim Benzema'nın penaltıdan fileye gönderdiği golle skoru 1-0 yapan Real Madrid, ilk yarıyı bu skorla bitirdi. İkinci yarının 60. dakikasında Levante'ye beraberliği getiren gol Roger Marti’den geldi.

Mücadelenin 74. dakikasında Karim Benzema'nın yerine sahaya Gareth Bale girdi. Galli futbolcunun, 78. dakikada kazanılan penaltıda attığı gol Real Madrid'i tekrardan daha öne geçirdi. Levante'den Doukoure'nin Real Madridli futbolcu Casemiro'yu ceza sahasında düşürmesinden sonra maçın hakeminin VAR sisteminden kontrol ederek aldığı penaltı kararına, ev sahibi takım tepki gösterdi.

Maçın 85. dakikasında Real Madrid'de Nacho ikinci sarı karttan sonra kırmızı kart görüp takımını mücadelede 10 kişi bıraktı. Hakem İglesias Villanueva, 89. dakikada da Levante'nin yedek kulübesinde oturan futbolcusu Ruben Rocinha'yı itirazlarını sürdürmesi sebebiyle ikinci sarı karttan kırmızı kart göstererek saha dışına çıkardı.

Maçın sonraki dakikalarında sonuçta bir değişiklik olmayınca Real Madrid sahadan 2-1 skorla galip ayrıldı.

Bu sonuçla beraber Real Madrid puanını 48'e yükselterek lider Barcelona (57) ve ikinci Atletico Madrid'den (50) sonra 3. Sırada bulunduğu yeri korudu. Levante ise 30 puanla 13'üncülüğe indi.

La Liga'nın 26. haftasında 2 Mart'ta gerçekleşecek olan maçta Real Madrid sahasında lider Barcelona'yı misafir edecek.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal