Kylian Mbappe, Messi ve Ronaldo’yu Geride Bıraktı!

Fransız devi Paris Saint-Germain’de forma giyen genç yıldız Kylian Mbappe, 20 yaşında en çok gol kaydeden 2. isim durumunda…

11.10.2018-14:41 - (Son Güncelleme: 11.10.2018-14:39) Kylian Mbappe, Messi ve Ronaldo’yu Geride Bıraktı!

PSG formasıyla gösterdiği performansla Barcelona, Real Madrid, Juventus gibi takımların gözdesi haline gelen Kylian Mbappe, Brezilyalı eski futbolcu Ronaldo'yu takip ediyor. Fransız oyuncu, Ronaldo’nun ardından 20 yaşında en çok gol atan ikinci futbolcu konumunda bulunuyor.

Bu sezon Avrupa’da Kylian Mbappe rüzgarı esiyor… Fransız yıldız, attığı 64 golle Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo’yu geride bıraktı.

"20 yaş" baz alındığında Mbappe’yi geride bırakan tek oyuncunun Brezilyalı Ronaldo olduğu görülüyor. "Fenomen" lakaplı Ronaldo, 20 yaşında 92 kez gol sevinci yaşamıştı.

Dünyaca ünlü yıldızlar Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo ise Mbappe'nin çok gerisinde kaldı. Messi, 20 yaşındayken 27 kez ağları havalandırırken, Cristiano Ronaldo ise aynı yaşta yalnızca 20 gol kaydetmişti.

Rusya'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve Fransa’nın kazandığı 2018 FIFA Dünya Kupası'nın "en iyi genç oyuncusu" seçilen Mbappe, bu sezon PSG ile çıktığı 7 karşılaşmada 10 kez gol sevinci yaşadı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal