Kulüpler Birliği VAR açıklaması

Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil, bugün yapılan toplantıların ardından açıklamalar yaptı.

25.12.2019-15:20 - (Son Güncelleme: 25.12.2019-15:14) Kulüpler Birliği VAR açıklaması

Kulüpler Birliği toplantısı bitti. Toplantının ardından kısa bir açıklamada bulunan Mehmet Sepil, VAR kayıtlarının yayınlanması hakkında görüşmediklerini dile getirdi.

Sepil'in konunşmalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"Korsan yayınlar sadece sadece Digitürk'ün sorunu değil, tüm spor kulüplerin sorunu ve biz de gerekli makamlar ile iletişime geçerek, bu durumu çözmeye çalışacağız.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun verdiği harcama limiti kararına tüm kulüpler uyacak. Beni hiçbir kulüp başkanı harcama limiti konusunda aramadı.

Önemli olan bugün bütün başkanlarının burada olmasıydı, Galatasaray Başkanı yaşadığı rahatsızlık nedeniyle burada aramızda olamadı, onun yerine temsilcisi geldi.

Spor bakanlığımızla bir çalıştay geliştiriyoruz, tüm ülke genelinde yapılacak bir spor çalışması olacak, bunları konuştuk ve detaylı bir çalışma gerçekleştireceğiz.

TFF sadece limit arttırımını çekmedi, yaptığı bütün çalışmaları çekti. Kibar bir anlayışla iletişimimiz devam ediyor.

Hangi kulübün %40, %50 istediğini kim konuştu bilmiyorum. TFF bu çalışma için beni arayıp, görüşlerimi sormuştu. Beni hiçbir kulüp başkanı arayıp limit arttırımı ile ilgili bir şey söylemedi.

VAR KAYITLARI
Bu konuyu görüşmedik. VAR konusu her hafta maçlardan sonra çıkıyor. O kadar çok konu var ki... Bazı başkanlar ayrıldı toplantıdan. Bir sonraki toplantıda konuşuruz.

ZORLU'DAKİ GÖRÜŞME
Buna cevap veremem. Göztepe Başkanı olarak söylersem bir mahsuru yok. Gizli yapılan bir şey olsa Zorlu'da yapmazlar yani. İyi niyetli bakalım, her şeyin altında sorun aramayalım"

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal