Konyaspor'dan Alanyaspor'a Destek

Alanyasporlu futbolcuların kaza geçirmesi ve Josef Sural'ın hayatını kaybetmesi nedeniyle bu hafta oynanacak olan Konyaspor-Alanyaspor maçı ertelenebilir. Konyaspor'dan Alanyaspor'a destek geldi.

30.04.2019-17:01 - (Son Güncelleme: 30.04.2019-16:57)

Kayserispor deplasmanından dönerken, Alanyasporlu futbolcuları taşıyan aracın kaza yapması sonucunda Josef Sural yaşamını yitirdi. Bu hafta evinde Atiker Konyaspor'u konuk edecek olan Alanyaspor'da maçın ertelenmesi gündeme geldi.

Atiker Konyaspor'un ikinci başkanı Selçuk Aksoy, alanyaspor'un yanında olduklarını ve alınan tüm karara saygı duyacaklarını dile getirdi.

Aksoy, 'Duygusal ve zor bir durum. Acı haberin ardından sayın başkanı arayıp, Alanyaspor'un yanında olduğumuz belirttik. Bu hafta Alanyaspor ile maçımız var. Maçın ertelenmesi veya oynanması konusunda Alanyaspor ve federasyonun alacağı her türlü karara saygılıyız.

Her şey futbol değil. Bu tür konularda futbol bir tarafa bırakılabilir. Hangi kulüp olursa, olsun çok zor bir durum. Alanyaspor'a tekrar baş sağlığı diliyorum ve her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini isterim' diye konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal