Konyaspor’a Perulu 10 Numara!

Spor Toto Süper Lig takımlarından Atiker Konyaspor, geçtiğimiz sezon Portekiz’in Vitoria Guimaraes ekibinde forma giyen Perulu orta saha Paolo Hurtado’yu renklerine bağladı.

07.08.2018-09:55 - (Son Güncelleme: 07.08.2018-09:52) Konyaspor’a Perulu 10 Numara!

Atiker Konyaspor, son olarak Vitoria Guimaraes forması giyen 28 yaşındaki Paolo Hurtado ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp binasında gerçekleşen imza töreninde açıklamalar yapan Konyaspor Kulübü Asbaşkanı Osman Koçak, transfer döneminde takıma önemli oyuncular kazandırdıklarını söyledi.

Yapılan önemli transferlerden birinin de Perulu oyuncu Paolo Hurtado olduğunu vurgulayan Koçak, şu ifadeleri kullandı:

"Kendisi çok yönlü bir futbolcu. Takımımıza önemli katkıları olacağına inanıyoruz. Yeni transferimiz Hurtado ile 3 yıllık kontrat imzaladık. Camiamızın heyecanla bu transferi beklediğinin farkındayız fakat taraftarlarımız imzanın bu zamana dek uzamasının haklı sebepleri olduğunu mutlaka değerlendireceklerdir. Sonunda karşılıklı olarak her konuda anlaşma sağladık. Her iki tarafa da hayırlı olsun."

Yeni transfer Hurtado ise daha önce Konyalı taraftarların karşısında oynadığını belirterek, bu imzanın kendisi için büyük bir fırsat olduğunu ifade etti.

Artık Konyaspor taraftarı için ter dökeceğini belirten Hurtado, "Artık Konyaspor'dayım ve takımımız adına büyük bir hırsla çalışıp, başarımıza katkıda bulunmaya gayret göstereceğim." dedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal