Kayserispor'dan Deniz Türüç Açıklaması

Kayserispor, Sivasspor hazırlıklarını sürdürdü. Antrenman sonrasında Kayserispor Başkanı Erol Bedir, Deniz Türüç ile ilgili çıkan transfer haberlerine açıklık getirdi.

03.04.2019-12:29 - (Son Güncelleme: 03.04.2019-13:13) Kayserispor'dan Deniz Türüç Açıklaması

Spor Toto Süper Lig'de Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak olan İstikbal Mobilya Kayserispor hazırlıklarına devam etti.

Antrenmanın ilk bölümünde pas çalışması yapan futbolcular, ikinci bölümde ise taktik çalışmaları gerçekleştirdi. Takımın antrenmanını takip eden Kayserispor Başkanı Erol Bedir, bazı açıklamalarda bulundu.

'TRANSFER DEDİKODULARI OLMASI NORMAL'

Sezonun sonuna yaklaşıldığını ve çıkan transfer haberlerinin artmasının normal olduğunu söyleyen Bedir, 'Ligin sonuna yaklaşıyoruz. Lig sonuna doğru transfer dedikodularının olması normal. Adı transfer dedikodularında en fazla geçen isimlerden olan Deniz Türüç, bizim sözleşmeli futbolcumuz. Deniz bizim yıllardır emek verdiğimiz bir futbolcu. Kendisine sorulduğunda, Kayseri'de mutlu olduğunu söylüyor.

Biz kendisinden memnunuz. Kulübümüzün menfaatleri, futbolcunun menfaatleri bir araya gelirse profesyonellik gereği gerekeni yaparız. Yanlış anlaşılmasın, bunu söylerken de 'Kayserispor Deniz Türüç'ü satmaya hazır' olarak da algılanmasın' dedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal