Kartal, Quaresma’ya Talip Arıyor!

Beşiktaş yönetimi, Ricardo Quaresma’nın yüksek maliyeti sebebiyle tecrübeli oyuncuyu satmayı hedefliyor. Siyah beyazlı yönetimin Çin, Katar ve BAE’den gelecek bütün tekliflere açık olduğu öğrenildi.

01.01.2019-13:20 - (Son Güncelleme: 01.01.2019-13:17) Kartal, Quaresma’ya Talip Arıyor!

Beşiktaş, sezonun ikinci yarısına Quaresma’sız girebilir. Zira siyah beyazlı yönetim, Portekizli yıldızın yüksek maliyetinden kurtulmayı hedefliyor. 

Ara transfer döneminde Portekizli kanat oyuncusu için gelecek tüm teklifleri değerlendirme kararı alan yönetimin, bu kararı almasında oyuncunun yüksek maliyetinin yanı sıra disiplinsiz davranışlarının da büyük bir erken olduğu belirtildi.

Siyah beyazlı yöneticiler, 35 yaşındaki yıldız için Çin, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden gelecek teklifleri değerlendirme kararı aldı. Bu ülkelerden bazı takımların da Portekizli oyuncu için Beşiktaş'ın kapısını çalmaya hazırlandığı ifade edildi.

Taraftarın Gözünden Düştü

Beşiktaş taraftarının en sevdiği isimlerin başında gelen Quaresma, kritik karşılaşmalarda sorumsuz davranışlarda bulunması ve gördüğü kırmızı kartlar nedeniyle son dönemde taraftarın desteğini de yitirdi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal