Karim Benzema’ya Milli Şok!

Fransa Futbol Federasyonu Başkanı Noel Le Graet, Real Madrid’de forma giyen Fransız golcü Karim Benzema hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

10.10.2018-16:32 - (Son Güncelleme: 10.10.2018-16:30) Karim Benzema’ya Milli Şok!

Noel Le Graet, İspanyol devi Real Madrid'in Fransız forveti Karim Benzema'ya milli takım kapısının kapandığını belirtti.

Ülke basınına açıklamalarda bulunan Le Graet, 2015 yılından beri milli takım kadrosuna seçilmeyen Benzema'nın form grafiğine vurgu yaparak, "Karim Benzema'nın Fransa Milli Takımı'na seçilme şansı kalmadı. Zaten uzun zamandır form durumu da çok düşük" dedi.

Karim Benzema ile Fenerbahçe forması giyen Mathieu Valbuena arasındaki dava hakkında da konuşan Le Graet, "İkili arasındaki dava 3-4 senedir sürüyor. Kararın şimdiye dek çoktan çıkması gerekirdi. Bu konu da Benzema'nın durumunu zorlaştırıyor." yorumunu yaptı.

Karim Benzema hakkında süren dava, "Mathieu Valbuena'nın mal varlığını gasp etme girişimi" kapsamında yürütülüyor. Davada, özel hayatıyla ilgili gizli olarak çekilmiş bir videonun Valbuena'ya gönderilerek şantaj yapıldığı ve kendisinden 150 bin euro istendiği iddia ediliyor.

Söz konusu suçlamalara ilişkin Karim Benzema ve diğer sanıklar aleyhine 5 Kasım 2015 tarihinde dava açılmış, Fransa Milli Takımı Teknik Direktörü Didier Deschamps da bu sebeple Benzema'ya bir daha milli takım aday kadrosunda yer vermemişti. Tecrübeli teknik adam, Cezayir asıllı golcüyü kadroya çağırmaması sebebiyle, ırkçılık yaptığı yönünde eleştirilerle karşılaşmıştı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal