Kaan Ayhan ve Kenan Karaman'dan Transfer Açıklaması!

Kaan Ayhan ile Kenan Karaman, takımları Fortuna Düsseldorf'un Avusturya kampında transfer sorularına yanıt verdi.

23.07.2019-15:43 - (Son Güncelleme: 23.07.2019-15:20) Kaan Ayhan ve Kenan Karaman'dan Transfer Açıklaması!

A Milli Takımımızda oynayan Kaan Ayhan ve Kenan Karaman, kariyerleri için en mantıklı teklifi beklediklerini ifade ettiler.. Alman Ligi'nde Düsseldorf forması giyen futbolcular gelecek planlarını açıkladı.

Fortuna Düsseldorf'ta mutlu olduğunu belirten Kaan Ayhan

"Her şeyin hayırlısı olsun. Daha büyük ve başarılı takımlarda oynamak insanın aklından geçiyor. Yaz transfer döneminde birkaç kulüple görüştük. 'Burada mutsuzum.' veya 'Bu sezon kesinlikle gitmek istiyorum.' diye bir şey demiyorum. İleride ne olacağını bilemiyorum ama inşallah bir gün daha iyi yerlere geliriz. Belki de Kenan ile bir takıma transfer oluruz. Ancak ilk hedefim bu sezon Düsseldorf'ta başarılı bir sezon geçirmek." diye konuştu.

İnşallah bir gün daha da büyük takımlarda oynarız diyen Kenan Karaman

"Bir futbolcunun hedefleri ve hayalleri her zaman büyük olması lazım." diyen 25 yaşındaki golcü futbolcu, "Çok çalışıp, performansımızda devamlılık gösterip diğer adımı atmanın daha mantıklı olacağını düşünüyorum. Hem Kaan hem de ben bu potansiyele sahibiz. İnşallah bir gün daha da üst seviye ve büyük takımlarda oynarız ama bence en önemli şey oralara hazırlıklı gitmek." değerlendirmesinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal