Josef de Souza’dan Cocu Değerlendirmesi!

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Josef de Souza, sarı lacivertli ekibin yeni sezon hazırlıklarını gerçekleştirdiği İsviçre’de basın mensuplarının karşısına çıktı.

12.07.2018-16:09 - (Son Güncelleme: 12.07.2018-16:06) Josef de Souza’dan Cocu Değerlendirmesi!

Fenerbahçe’nin tecrübeli orta sahası Josef de Souza, sarı lacivertlilerin İsviçre kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Sarı lacivertli ekibin İsviçre'nin Lozan şehrinde sürdürdüğü hazırlık kampında basın toplantısı düzenleyen Sambacı, takımda yaşanan değişimlere ilişkin, "Her değişimin olumlu yanları olur. Yeni başkanımız ve hocamızla 2018-2019 sezonunu şampiyon bitirmemiz çok önemli. Biz de bunu başarmak istiyoruz" yorumunu yaptı.

Kampın kendileri adına iyi bir şekilde devam ettiğiniz belirten 29 yaşındaki orta saha, teknik direktör Phillip Cocu'nun isteklerini yerine getirmeye çalıştıklarını belirtti. Hollandalı teknik adamın gerek futbolculuk, gerekse teknik direktörlük kariyerinde kazanma alışkanlığı olan bir futbol adamı olduğunu vurgulayan Souza, "Bizim de takım olarak bu tür insanlara ihtiyacımız var." ifadelerini kullandı.

İstanbulspor’la oynanan hazırlık karşılaşmasında stoper olarak görev yapmasıyla ilgili bir soru üzerine deneyimli futbolcu, geçtiğimiz sezon da aynı bölgede oynadığı karşılaşmalar olduğunu anımsatırken, "Takımımın ihtiyacı olan mevkilerde katkı sağlamaya hazırım. Stoperde oynamam konusunda hocamızın bir talebi olmadı. Önde ya da arkada oynamam önemli değil. Önemli olan şampiyon olmamız. Benim nasıl katkı sağladığım önemli değil." şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal