Jose Mourinho 2018 Şampiyonluğunu İstiyor

Tottenham teknik direktörü Jose Mourinho, Manchester City'nin almış olduğu cezanın kendisine sorulması üstüne esprili bir cevap verdi.

17.02.2020-14:28 - (Son Güncelleme: 17.02.2020-14:26) Jose Mourinho 2018 Şampiyonluğunu İstiyor

Portekizli teknik adam Jose Mourinho, 2018 yılında Premier ligde 2. olduğu Manchester United döneminde sponsorluk manipülasyonu sebebiyle ceza alan Manchester City'den şampiyonluğun alınıp kendilerine verileceğine ilişkin beklentilerde olduğunu ifade etti.

Tottenham teknik direktörü Jose Mourinho, Manchester City'nin almış olduğu cezanın kendisine sorulması üstüne esprili bir cevap verdi.

Mourinho, Aston Villa'yı 3-2 yendikleri mücadelenin ardından kendisine sorulan Manchester City'e verilen ceza kararı ile ilgili düşüncelerinde 2018 yılında 2. olan United ile kazanmış olduğu lig pozisyonunun şampiyonluğa dönüşüp dönüşmeyeceğini beklediğini aktardı. Mourinho açıklamalarında, " Bu konuda derin analiz yaptığımda 2018 yılında ikinci olan takımın şampiyon olup olamayacağını sormalıyım, evet mi, hayır mı? Bu ilginç olurdu. Şaka bir yana gelişmeleri bekliyorum " değerlendirmesinde bulundu.

City'nin verilen ceza sebebiyle Manchester takımının ilk 4'te kalması durumunda 5. takımın Şampiyonlar Ligi'ne gitme halindeki ilişkin yorumunda ise Mourinho, "Lig sonuna kadar bitirebildiğimiz en iyi yerde bitirmeye çalışacağız. En fazla puanı toplamaya çalışacağız ve sezon sonunda nerede olduğumuzu hep birlikte göreceğiz" ifadelerinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal