John Obi Mikel'den Trabzonspor İtirafı!

Trabzonspor’un Nijeryalı futbolcusu John Obi Mikel, “Başarıların parçası olmak için buradayım” dedi.

08.10.2019-15:04 - (Son Güncelleme: 08.10.2019-14:54)

Trabzonspor'un tecrübelisi oyuncusu John Obi Mikel açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz hafta basında çıkan ''Trabzon'da mutsuz'' iddialarını yalanlayan yıldız oyuncu, Trabzonspor'da olduğu için çok mutlu olduğunu söyledi. Bordo mavili ekipte aile ortamı olduğunun altını çizen yıldız oyuncu şu sözleri kullandı.

"ONAZİ NE NWAKAEME İLE GÖRÜŞTÜM.."

“Onlara şehir ve kulüple ilgili sorular sordum. Onlar da, Trabzonspor’un büyük başarılar hedefleyen, hırslı ve geçen sezon elde edilen başarının üstüne çıkmaya çalışan, başarıları yeterli görmeyen bir kulüp olduğunu söylediler. Takım hakkında çok olumlu şeyler duydum. Daha sonra başkanımızla tanıştım. Kendisi bana kulübün gelecek planlarından bahsetti. Bu görüşme sonrası da tamamen ikna oldum” dedi.

"AİLE ORTAMI VAR.."

“Burada gelince karşımda bir futbol ailesi gördüm. Ailenin içine geldiğinizi hissediyorsunuz. Birbiriyle bütünleşmiş, birbirini çok seven, birlikte çalışan oyuncu grubuyla birlikte teknik heyet ve profesyoneller gördüm. İlk geldiğimde kendi adıma değişimin verdiği zorlukları çektim. Bu normal bir durum. Çünkü yeni bir kültüre ve sisteme alışmanız gerekiyor. Zaman alan bir durum. Ancak kulübe geldiğim andan itibaren herkes tarafından çok iyi karşılandım.

"OYUNCULARIMIZ ÇOK KALİTELİ.."

"Harika bir teknik heyete sahibiz. Oyuncu kadrosu hem yetenek hem de insan olarak çok kaliteli. Ancak biraz önce belirttiğim gibi değişimin zorlukları başlangıçta oldu. Özellikle Sturridge ile birlikte antrenman farklılıklarını gördük. Dolayısıyla buna ayak uydurmaya çalışıyoruz. Fiziksel olarak gün geçtikçe daha iyiye gittiğimi düşünüyorum. İlk geldiğimde fiziksel olarak takımın gerisinde olduğumu söyleyebiliriz. Ekstra çalışmalarla aynı seviyeye gelmeye çalışıyorum” ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal