Jailson, Sağlık Problemi İddialarına Yanıt Verdi!

Fenerbahçe'nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Jailson, kulüp televizyonuuna önemli açıklamalarda bulundu.

16.10.2018-17:39 - (Son Güncelleme: 16.10.2018-17:35) Jailson, Sağlık Problemi İddialarına Yanıt Verdi!

Fenerbahçe’nin sezon başında kadrosuna kattığı Jailson, hakkında sağlık sorunları yaşadığına ilişkin haberlere FBTV’de yanıt verdi.

“Sahada benim kadar koşan bir futbolcunun kalbinde sorun olamaz”

Sarı lacivertli takımda kupalar kazanarak tarihe geçmek istediğini belirten 23 yaşındaki oyuncu, sağlık sorunları olduğu yönündeki haberler konusunda, "Sahada benim kadar koşan bir futbolcunun kalbinde sorun olamaz." dedi.

“Tarihe geçmek istiyorum”

Fenerbahçe'nin kariyerindeki büyük bir adım olduğunu söyleyen Brezilyalı futbolcu, “Burada taraftarları mutlu etmek adına elimden gelen her şeyi yapacağım. Fenerbahçe'de kupalar kazanıp tarihe geçmek istiyorum." ifadelerini kullandı.

Türkiye'deki futbol anlayışının Brezilya’ya göre farklı olduğunu ve buna uyum sağlamaya çalıştığını kaydeden Jailson, kısa süre içinde daha iyi bir futbol ortaya koyacağını belirtti.

Kalbinde problem olduğu ve bu sebeple sağlık sorunları yaşadığı yönündeki haberleri yalanlayan genç orta saha, "Takım doktorları kontrollerimi yaptı ve kendilerine güveniyorum. Sahada benim kadar koşan bir futbolcunun kalbinde sorun olamaz." şeklinde konuştu.

“Cocu’nun başarılı olması için zaman tanımak gerek”

23 yaşındaki futbolcu, Teknik Direktör Cocu'nun iyi bir teknik adam olduğunu vurguladı ve "Başarılı olması için ona zaman tanımak gerek. Futbolcular yeni ve kendi sistemini oturtmaya çalışıyor. Genç futbolculara yakın ilgi gösteren biri ve benim de başarılı olmam konusunda yardımcı olacaktır" değerlendirmesinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal