Jahovic Yeni Sezonu Düşünüyor

Devre arası transfer döneminde Göztepe’den Atiker Konyaspor’a transfer olan Adis Jahovic, geride bıraktığımız sezonu değerlendirirken gelecek sezona ilişkin açıklamalarda bulundu.

26.05.2018-15:48 - (Son Güncelleme: 26.05.2018-15:45) Jahovic Yeni Sezonu Düşünüyor

Atiker Konyaspor’un golcü oyuncusu Adis Jahovic, ligin ikinci devresinde zor bir fikstürleri olduğunu ve ikinci devre süresince hep kritik maçlara çıktıklarını belirtti. Tecrübeli golcü aldıkları başarılı sonuçlar sonrası ligde kaldıklarını, tek düşüncelerinin ise şimdiden gelecek sezonda daha başarılı işler çıkarmak olduğunu ifade etti.

Atiker Konyaspor’a zor bir dönemde geldiğini fakat takıma katılmasından itibaren tek düşüncesinin takım arkadaşlarıyla beraber Atiker Konyaspor’u Spor Toto Süper Lig’de tutmak olduğunu vurgulayan Adis Jahovic, “Takımda yer aldığım süreç boyunca bizim adımıza zorlu bir lig oldu. Her zaman zorlu ve kritik maçlara çıktık. Şükürler olsun ki iyi sonuçlar elde ettik. Herkes bu zorlu süreçte birbirine çok yardım etti. Hocalarımızın da yardımlarıyla beraber sezon bitene kadar mücadele ettik ve aldığımız başarılı sonuçlarla birlikte ligde kaldık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“TARAFTARIN DESTEĞİ ÇOK ÖNEMLİ”

Sezon içinde birçok önemli olay yaşadıklarını vurgulayan Jahovic, “Yeni bir takıma dahil olmuştum ve çıktığım ilk karşılaşmada ZTK’da Galatasaray’a karşı ağları havalandırmıştım. Taraftarlarımız attığım golü çılgınlar gibi sevinerek benimle beraber kutladılar. Bu benim adıma gerçekten çok değerliydi. Bu durum aynı zamanda takımım adına da değerliydi. Taraftarlarımız bizim her zaman 12. oyuncumuz oldu. Bize sezonun sonuna dek destek verdiler Onlara teşekkürlerimi sunuyorum. Bu sezon ligde kalmış olduk. Kümede kalmamızın Konya’da biz dahil olmak üzere herkesi çok mutlu ettiğini biliyorum. Taraftarlarımızın kalabalık olarak gelip bizi desteklemesi her zaman çok değerli. Ümit ediyorum ki gelecek sezon onların vereceği destekle çok daha güzel işlere imza atarız” şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal