İzmir BB ve Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Avrupa'da Yarışacak

Avrupa Ligi 2'de oynayan İzmir Büyükşehir Belediyespor, İtalya'daki A Grubu eleme karşılaşmalarına çıkacak.

06.03.2019-11:53 - (Son Güncelleme: 06.03.2019-11:49) İzmir BB ve Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Avrupa'da Yarışacak

Avrupa Ligi 2'de oynayan İzmir Büyükşehir Belediyespor, İtalya'daki A Grubu eleme karşılaşmalarına çıkacak.

Bu sezon IWBF Avrupa Ligi 2'de oynayacak olan İzmir Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, İtalya'daki A Grubu eleme karşılaşmalarında ilk mücadelesine 8 Mart Cuma günü çıkacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin açıklamasına göre, İzmir Büyükşehir Belediyespor, A Grubu'nda ev sahibi İtalyan PDM Treviso, Fransa'dan Toulouse, Hollanda'dan Devedo ve İspanya'dan Mideba Extremadura ile karşılaşacak.

İtalya'nın Lignano Sabbiadoro şehrinde düzenlenecek olan maçlarda 8 Mart Cuma günü Toulouse ve Mideba Extremadura ile karşılaşacak olan İzmir Büyükşehir Belediyespor, bir sonraki gün Devedo ve PDM Treviso yarışacak.

Grubu lider bitirecek ekip Avrupa Lig 2'ye, ikincisi ise Avrupa Ligi 3'e geçecek.

BEŞİKTAŞ ALMANYA YOLUNDA

Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 8-10 Mart tarihleri arasında Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek final turuna çıkacak.

Almanya'nın Erfurt bölgesinde düzenlenecek olan maçlarda İtalyan, İspanyol ve Alman takımlarıyla mücadele edecek olan siyah-beyazlı takım, yarı final için ter dökecek.

Siyah-beyazlı ekip ilk maçını 8 Mart Cuma günü İspanyol ekibi BSR A. Albacete karşısında oynayacak. İkinci maçında 9 Mart Cumartesi günü İtalyan U. B. Cantu ile karşılaşacak olan Beşiktaş, son maçına RSB T. Bulls takımı karşısında 10 Mart Pazar günü çıkacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal