İspanya’da Futbolda Şiddet Sorunu Büyüyor! Ağır Cezalar İstendi

İspanya'da futbolda şiddet olaylarına ilişkin toplam 116 taraftar hakkında ağır cezalar istendi.

23.11.2018-12:06 - (Son Güncelleme: 23.11.2018-12:36) İspanya’da Futbolda Şiddet Sorunu Büyüyor! Ağır Cezalar İstendi

Sporda Hoşgörüsüzlük, Yabancı Düşmanlığı, Irkçılık ve Şiddete Karşı Devlet Daimi Komisyonu, Hercules-Castellon ve Rayo Vallecano-Barcelona karşılaşmaları öncesinde yaşanan olaylara karışan taraftarlar için istenilen cezaları duyurdu.

3 Kasım'da Rayo Vallecano ile Barcelona arasında oynanan karşılaşma öncesinde yaşan olaylar nedeniyle 76 taraftar için 6'şar bin euro para cezası ve iki sene statlara giriş yasağı talep edildi. Hercules ile Castellon arasında 11 Kasım'da oynanan müsabaka öncesinde çıkan olaylar sebebiyle de 38 taraftar hakkında 6'şar bin euro para ve iki yıl statlara giriş cezası verilmesi istendi.

Ayrıca Hercules ile Castellon taraftarlarından 7 kişinin yaralandığı ve 3 kişinin de gözaltına alındığı olayların içinde bulunan iki taraftara 60'ar bin euro para cezası ve 5 sene statlardan men cezası verilmesi talep edildi.

Komisyonun futbolda şiddet olaylarına ilişkin 116 taraftar hakkında istediği cezalarla ilgili son kararı mahkeme verecek.

Öte yandan komisyon, 29 Kasım'da Real Betis ile Olympiakos arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi müsabakasını "yüksek riskli" ilan etti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal