İngiliz Kadın Üstünü Çıkartarak Yarı Finali Kutladı

Dünya Kupası mücadelesinde İsveç'i 2 farkla geçerek yarı finale 28 yıl sonra çıkma başarı gösteren İngiltere, İngiliz taraftarlarını sokaklara döktü. Başkentte kutlama yapan İngilizler, yarı final galibiyetine damga vurdular.

08.07.2018-15:39 - (Son Güncelleme: 08.07.2018-15:50)

İngiltere'nin Dünya Kupasında İsveç’i çeyrek finalde eleyerek yarı finale yükselmesin ardından İngiliz taraftarlar sokaklara döküldü. Londra'daki kutlamalar esnasında bir ambulansın üzerine çıkan İngilizlerin yarı final kutlamalarına damga vurdu.

AMBULANS BÜYÜK ZARAR GÖRDÜ

İngiltere’nin başkenti Londra'daki kutlamalar esnasında durdurdukları içi boş ambulansın üzerine çıkan İngiliz taraftarlar, sırasıyla kameralara poz vererek fotoğraf çektirdi. Bu sırada da aracın tavanının çöktüğü ve ön camının kırıldığı tespit edildi.

SEVİNÇTEN ÜSTÜNÜ ÇIKARDI

Çılgın kutlamalar sırasında fanatik İngiliz kadın ambulansın üzerine çıkarak kıyafetini çıkardı. Bir süre sonra emniyet güçlerin müdahalesi ile araç kordona alınırken taraftarlar bölgeden dağıtıldı.

MAÇTA NE OLMUŞTU?

2018 FIFA Dünya Kupası çeyrek final mücadelesinde İsveç ile İngiltere, yarı finale çıkmak için saha çıktı.

İngilizler, İsveç'i Maguire ve Alli'nin kafa golleriyle 2-0 yenerek 28 yıl sonra ilk kez bir Dünya Kupası'nda yarı finale çıktılar. Dele Alli (22 yıl, 87 gün), İngiliz golcü Michael Owen'dan sonra (18 yıl, 190 gün) Dünya Kupası'nda gol atan en genç İngiliz oyuncu oldu.

Bu skorla beklenmedik bir performans göstererek çeyrek finale çıkan gelen İsveç, turnuvaya veda etti. İngiltere, Gareth Southgate'in göreve gelmesinin sonrasında oynadığı 14 resmi maçta sadece Belçika'ya karşı yenildi.

İngilizlerin yarı finaldeki rakibi ev sahibi Rusya'yı penaltılarda 4-3 yenen Hırvatistan oldu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal