İbrahim Üzülmez: 'Seleznov İle Konuşmak İstiyorum'

Bursaspor Teknik Adamı İbrahim Üzülmez antrenman öncesi yaptığı açıklamalarda Seleznov'un performansının düştüğünü ve onunla konuşacağını söyledi.

24.02.2020-15:47 - (Son Güncelleme: 24.02.2020-15:43) İbrahim Üzülmez: 'Seleznov İle Konuşmak İstiyorum'
Bursaspor Teknik Adamı İbrahim Üzülmez antrenman öncesi gerçekleştirdiği konuşmada Seleznov'un performansının düştüğünü ve onunla konuşacağını söyledi.

İşte Üzülmez'in Seleznov hakkında söylediği sözler:

“2-3 haftalık sürede Seleznov’un da performansı düştü, doğru. Seleznov ile konuşmak istiyorum. Serdar Özkan’ın beklentimin altında olduğunu söyleyebilirim. Benim inandığım, güvendiğim, transferi için çok çaba sarf ettiğim bir oyuncu. Bu ligin kolay olmadığını gördü, daha fazla çalışması, daha fazla üretmesi lazım. Seleznov’un da ilk geldiğimiz haftalardaki performansında olmadığını biliyoruz. Taraftarımızla güzel bir diyaloğu var ama saha içerisinde eğer ki disiplinden uzaklaşırsanız, coşku olarak ortaya koymazsanız yarın o tepki olarak döner. Bunları futbolun içerisinde yaşadık. Sadece Seleznov olarak da değerlendirmemek lazım, Kubilay Kanatsızkuş benim çok beğendiğim bir oyuncu ama Kubilay’ın beden dili daha pozitif olabilir. Çünkü meziyetlerine, bireysel kalitesine baktığınız zaman bu potansiyeli taşıyan oyunculardan ama futbol duygusallığı kaldırmıyor. Futbolda hırçın olacaksınız, futbolda isteyeceksiniz, futbolda gayretli olmanız gerekiyor. Kubilay’a Altay’a karşı görev vermeyi de düşünüyorum. Taraftarlarla da bütünleşmesi anlamında, o olumsuz tabloyu çevirmesi anlamında herkesin de Kubilay’a destek vermesi gerekiyor. Aslolan Bursaspor’dur. Herkesin maksimum desteği vermesi gerekiyor”

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal