Honda’dan Sıra Dışı Anlaşma! Böylesi İlk Kez Görüldü

Japon futbolcu Keisuke Honda öyle bir anlaşmaya imza attı ki futbolda böylesi ilk kez görüldü.

15.08.2018-13:43 - (Son Güncelleme: 15.08.2018-15:41)

Geçtiğimiz günlerde Avustralya Ligi takımlarından Melbourne Victory ile sözleşme imzalayan Japon futbolcu Keisuke Honda, Kamboçya Milli Takımı teknik direktörlüğüne getirildi. 32 yaşındaki Honda, hem futbolculuk kariyerini sürdürecek hem de teknik direktörlük yapacak.

Kısa bir süre önce Avustralya A-League ekibi Melbourne Victory ile anlaşmaya varan Japon oyuncu Keisuke Honda, Kamboçya Milli Takımı'nın yeni teknik direktörü oldu.

Bu sözleşme sonrası Japon yıldız Honda hem Melbourne Victory'de futbol hayatını sürdürecek hem de milli takım teknik direktörlüğü yapacak. Honda’nın Kamboçya Milli Takımı görevi yaptığı süreç içerisinde her hafta yardımcılarıyla video konferans üzerinden görüşmeler yapacağı ifade edildi.

Melbourne Victory'de kendisi adına gerçekleştirilen imza töreninde kariyeriyle ilgili açıklamalarda bulunan Honda şu ifadeleri kullandı:

 "Birkaç ay önce Kamboçya Milli Takımı yöneticilerine milli takımı çalıştırmak isteğimi belirttim. Onlar da bu isteğimi onayladı. Bu, uzun zamandır hedeflediğim bir durumdu. Aslında futbol kariyerimi noktalamayı düşünüyordum fakat Melbourne Victory bana harika bir teklifte bulundu. Üstelik Kamboçya'yı çalıştırma kararıma da saygı duyuyorlar. Sorumluluklarımın artması nedeniyle üzerimdeki baskı da artacak."

Kamboçya Milli Takımı ile olan anlaşmasına ilişkin de bilgi veren Honda, teknik direktörlük görevi için herhangi bir ücret almayacağını, sadece kendisinin yol masraflarının karşılanacağını açıkladı.



Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal