Hikmet Karaman'dan Anlamlı Ziyaret

İstikbal Mobilya Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla Kayseri'de özel bir eğitim kurumunu ziyaret etti.

02.04.2019-20:05 - (Son Güncelleme: 02.04.2019-19:53) Hikmet Karaman'dan Anlamlı Ziyaret

İstikbal Mobilya Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü sebebiyle otizmli çocuklarla buluştu.

2 NİSAN DÜNYA OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ SEBEBİYLE

Kayseri'de özel bir eğitim kurumunu ziyaret eden Karaman, burada eğitim alan otizmli çocuklar, öğretmenler ve ailelerle sohbet etti. Ziyarette çocuklara Kayserispor atkısı hediye eden Karaman, onlarla yakından ilgilendi. Karaman, ziyaretinin sona ermesinin ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü sebebiyle bu ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade etti.

"EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Otizmli çocuklara eğitim veren kurumların değerinin, gelip görünce daha iyi anlaşıldığını belirten Karaman, "Burada çok önemli bir hizmet sunuluyor. Devletimize ve burada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Aslında bu ziyaretler sayesinde hepimizde farkındalık gelişiyor. Keşke imkan olsaydı da tüm takımı getirebilseydim. Dolayısıyla onların da farkındalığını geliştirebilirdik. Böyle kuruluşların sayısının artması lazım." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal