Hami Mandıralı: Trabzonspor’un Hali İçler Acısı

Trabzonspor’un efsane futbolcularından Hami Mandıralı, katıldığı bir söyleşide "Trabzonspor’da harcanan paralar ve takımımızın son hali maalesef içler acısı" ifadesini kullandı.

10.04.2018-13:13 - (Son Güncelleme: 10.04.2018-13:34) Hami Mandıralı: Trabzonspor’un Hali İçler Acısı

Esenler Belediyesi'nin düzenlediği "Spor Söyleşileri"nde, Trabzonspor'un efsane oyuncusu ve eski milli futbolcu Hami Mandıralı, öğrencilerle buluştu. Esenler Spor Kompleksi’nde öğrencilerle buluşan Mandıralı, yaşama ve futbola dair deneyimlerini gençlerle paylaştı. Mandıralı, bordo mavililerin son dönemdeki durumuna ilişkin Trabzonspor’un şu anki durumunda başarısızlığın kaçınılmaz olduğunu vurguladı.

"TARAFTARLAR ÇOK MUTSUZ"

Bordo mavili takımın durumunun iyi olmadığını belirten Mandıralı, şu ifadelerde bulundu:

"Trabzonspor’un şimdiki haline bakıldığı zaman harcanan paralar ve takımımızın son hali maalesef içler acısı. Taraftarlar çok mutsuz ama bir tepki de göstermiyorlar. Biz bir maçımızda ilk yarıda altı gol atmıştık, 6-0 öndeydik, ikinci yarıda gol atmadık diye bize her şeyi söyleyen bir taraftar vardı. Şimdi Trabzonspor dört beş tane gol yediği zaman taraftar sesini çıkarmıyor. Trabzonspor’un şu an ligde durumu ortada, şampiyon olma gibi bir şans yok. Bireysel bakıldığında iyi bir kadroya sahip ama ekip olarak iyi çalıştırılmamış bir kadro olduğunu görüyoruz. Ekiptekilerin birbirine sevgi ve saygısı yok, iyi durumda değiliz Trabzonspor olarak."

Gençlere, ilk olarak hedeflerini belirlemeleri ve daha sonra bu hedeflerin peşinde koşmaları gerektiğini aktaran Mandıralı, öğrencilerin sorularını yanıtlamasının ardından formalarını imzaladı ve hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal