Hacıosmanoğlu: 'Ünal Hocaya Yakışmadı'

İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Trabzonspor’un eski teknik direktörü Ünal Karaman'a sert eleştiri!

01.01.2020-11:42 - (Son Güncelleme: 01.01.2020-11:42) Hacıosmanoğlu: 'Ünal Hocaya Yakışmadı'

Trabzonspor ile yolları ayıran teknik direktör Ünal Karaman’a sert tepki.

Bir dönem Trabzonspor’da başkanlık yapan İbrahim Hacıosmanoğlu, Ünal Karaman'ın "Beni yemeye çalışanların boğazına takılırım" açıklamalarına sert bir şekilde tepki verdi.

Hacıosmanoğlu, "O lafları konuşan, o lafların altında kalır" ifadelerinde bulundu.
İbrahim Hacıosmanoğlu, "Kullandığı cümleler Ünal hocaya yakışmadı. Arkasında hangi güçler olursa olsun, Trabzonspor başkanlık makamına 'Beni yemeye çalışanların boğazında kalırım, kılçık olurum' sözleri çok çirkin. O lafları konuşan, o lafların altında kalır" dedi. Hacıosmanoğlu ayrıca, "Trabzonspor ikinci yarıya odaklanmalı" şeklinde konuştu.

İŞTE ÜNAL KARAMAN’IN TEPKİ ÇEKEN O KONUŞMASI
“O yıldan bu yıla gelindiği nokta içerisinde sanki çok farklı şeyler yapmış, transferler yapmışız, özel oyuncular katmışız, ‘mutlaka şampiyon olacağız’, ben burada göreve başlarken hiç kimse bana ’mutlaka şampiyon olmalıyız’ diye bir kelime kullanmadı. Her biri sıkıntılı bu ortam içerisinde ’hocam nasıl kurtarırız? Sen de bu camianın çocuğusun. Gel bizimle beraber elini değil kafanı, gövdeni koy’ dedikleri bir ortamda geldik biz. Eğer biz başarı yaşadık da bir noktaya çıkarmışsak, eğer kendi başarımızın altında bizi ezmeye çalışıyorlarsa o ezmeye çalışanların boğazına takılırım.”

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal