Güray Vural Süper Kupa Öncesi İddialı!

Yeni sezon hazırlıklarını Erzurum’da sürdüren Akhisarspor’un tecrübeli oyuncularından Güray Vural, Galatasaray’la oynayacakları Süper Kupa maçı öncesinde iddialı konuştu.

12.07.2018-12:57 - (Son Güncelleme: 12.07.2018-12:55) Güray Vural Süper Kupa Öncesi İddialı!

2018-2019 sezonu çalışmaları kapsamında Erzurum’da hazırlıklarını sürdüren Akhisarspor'da yeni transfer Güray Vural, yeni sezonu ve Süper Kupa’da oynayacakları Galatasaray maçını değerlendirdi.

Ege temsilcisine tekrar döndüğü için mutlu olduğunu belirten Güray Vural, "Bu transfer inşallah hem takımı için hem de benim için hayırlı olur. Bildiğiniz üzere daha önce burada 3,5-4 sezon forma giydim. Zaten hem başkanımız hem de arkadaşlarımla irtibatımı hiç kesmemiştim. Yeniden Akhisar’a döndüğüm için mutlu ve huzurluyum. İdmanlar çok yoğun geçiyor. Her gün çift antrenman yapıyoruz, dolayısı ile de yoruluyoruz. Ama bunlar bizim için gerekli olan idmanlar... Yeni hocamızla birlikte güzel bir çalışma ortamı oluşturduk. Güzel bir aile ortamına sahibiz, böyle de sürecektir. İnşallah bunun da temelini atarak lige en iyi biçimde gireceğiz. Burada şahsi olarak çok güzel zamanlar geçirmiştim. İnşallah yine eski Güray'ı bulup güzel bir yıl geçirmek istiyorum. Zaten ben iyi olduğum zaman bu takıma da yansıyacaktır " şeklinde konuştu.

“ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ SÜPER KUPA’YI KAZANMAK”

Galatasaray ve Beşiktaş'la iki önemli karşılaşmaya çıkacaklarını ve bunun için iyi motive olduklarını belirten tecrübeli oyuncu, "Öncelikle bir Süper Kupa karşılaşmamız olacak. Galatasaray gibi büyük bir ekibe karşı ilk önce Süper Kupa'yı kazanabilmek ve onu Akhisar'a getirebilmek. Daha sonra tabi zor bir fikstürle lige başlıyoruz. Fakat biz kendi gayretimizle, kendi mücadelemizle puan ve puanlar almaya gideceğiz. Tabi ki öncelikli hedefimiz Galatasaray karşılaşması, daha sonra da lige en iyi biçimde giriş yapmak istiyoruz. İlk olarak ligde Beşiktaş'a karşı oynayacağız. Tabi iki büyük takımla oynamak zor ancak motivasyon açısından da büyük takımlara karşı daha kolay motive oluyoruz." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal