Göztepe Zirvedekileri Affetmedi

Süper Lig'de geçtiğimiz hafta kendi evinde Galatasaray'ı 2-1 mağlup ederek yeniden yükselişe geçen Göztepe bu sene ligde üzerinde bulunan takımlara kök söktürdü.

23.12.2019-13:19 - (Son Güncelleme: 23.12.2019-13:12) Göztepe Zirvedekileri Affetmedi

Göztepe zirve mücadelesi veren Fenerbahçe, Trabzonspor, Galatasaray, BTC Türk Yeni Malatyaspor ve Aytemiz Alanyaspor'dan 11 puan aldı. İlk devrede Trabzonspor, Alanyaspor ve Galatasaray'ı yenen Göztepe, Fenerbahçe ve Yeni Malatyaspor'la berabere kaldı.

Göztepe, Trabzonspor ve Alanyaspor'u rakip sahada mağlup ederek rakiplerine bu sene ilk defa sahalarında yenilgi yaşattı. İki karşılaşmayıda 1-0 kazanan Göztepe, gözünü bu hafta lig birincisi Demir Grup Sivasspor'la oynayacağı maça çevirdi. İlk devrenin son karşılaşmasında Yeni 4 Eylül Stadı'nda zorlu rakibine misafir olacak Göztepe'de moraller yükselmişken, camia yine zafere kilitlendi.

Destek Sağlanacak

Yeni stadında Süper Lig'de sezonun ikinci devresinde taşınmaya hazırlanan Göztepe, hedefini büyüterek Avrupa hayalleri kurmaya başladı. Sivasspor'u sahasında yenmek isteyen göztepe, transfer çalışmalarının da hızlı bir şekilde başlayacağı söyledi. İkinci yarıya daha sağlam bir kadroyla başlamak isteyen Göztepe'de yönetimin en az 3 transfer yapacağını belirtti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal