Goran Pandev Eljif Elmas Transferini Açıkladı

Goran Pandev, Makedonya Milli Takımında beraber oynadığı arkadaşı Eljif Elmas hakkında bomba açıklamalarda bulundu. Pandev, 'Inter yetkilileri benden Eljif Elmas hakkında bilgi istedi' dedi.

17.05.2019-16:43 - (Son Güncelleme: 17.05.2019-16:37)

Makedon futbolcu Goran Pandev, milli takımda beraber mücadele ettikleri Eljif Elmas ile ilgili iddialarda bulundu. Galatasaray'ın eski futbolcusu, Serie A devi Inter'den kendisine telefon geldiğini belirtti.

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

35 yaşındaki tecrübeli futbolcu, 'Inter yetkilileri Eljif Elmas hakkında bilgi istedi. Ben de kendilerine aracı oldum." diyen Pandev, "İki taraf arasında görüşmeler yoğun bir şekilde sürüyor. Şahsen Eljif'i Inter forması giyerken izlemek isterim' dedi.

'KULÜBÜN İLGİSİ VAR'

İtalyan ekibin Eljif için iyi bir tercih olacağına vurgu yapan Pandev, 'Muhtemelen takımın başına geçecek olan Antonio Conte, 3-5-2 sistemini tercih ediyor ve Eljif de bu sistemde en iyi performansını sergiliyor. Ancak bildiğim kadarıyla ona pek çok büyük kulübün ilgisi var. Ben buradaki işimi yaptım. Inter'in teklifini kabul edip etmemek ailesi ve kendisine kalmış bir şey' şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal