Göksel Gümüşdağ: Emeğimizi Yıpratmak Kimsenin Haddi Değil

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, MHK Başkanı Sabri Çelik ile görüşmesinin ardından açıklamalarda bulundu.

17.04.2019-18:28 - (Son Güncelleme: 17.04.2019-18:14) Göksel Gümüşdağ: Emeğimizi Yıpratmak Kimsenin Haddi Değil
Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ,MHK Başkanı Sabri Çelik ile görüştü. Gümüşdağ, görüşmenin ardından açıklamalarda bulundu.
 
ŞİDDET TEHDİT HEPSİ VAR
 
Galatasaray'a sert sözlerle yüklenen Gümüşdağ, "Dün itibariyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına ve TFF'ye Galatasaray yöneticisi hakkında suç duyurusunda bulunduk. Maçtan sonra yüz binlerin önünce açık sözleri var. Görüntüler elimizde, belgeler elimizde... Bunlar çok ağır ithamlar. Biz bunların altında kalmayız. Hiçbir kulübün ulaşamadığı belgelere ve kayıtlara Galatasaray Kulübü nasıl ulaşmıştır. Şiddet ve tehdit hepsi var. Biz bunların paylaşılmasını istiyoruz." dedi.
 
EMEĞİMİZİ YIPRATMA HAKLARI YOK 
 
Takımının emeğinin hiçe sayılmasına izin vermeyeceğini söyleyen Gümüşdağ, "Başakşehir 4 yıldır ilk 4'ten hiç çıkmadı. İstikrar abidesi durumunda. En az gol yiyen takım. Bu söylemlerin adil olmadığını herkes biliyor. Emeğimizi ve alın terimizi yıpratmak kimsenin haddine değil. Bu hakkımızı kullandık. TFF'den cevap bekliyoruz. Savcılığın da konuyu araştırmasını istiyoruz. Başvurumuzu yaptık." diye konuştu.
 
Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal