Gökhan Gönül’e Sağlık-Sen Tepkisi!

Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, Beşiktaş’ın Antalyaspor’la oynadığı karşılaşmada Gökhan Gönül'ün sağlık görevlisine müdahalesi nedeniyle tepki gösterdi.

27.08.2018-12:56 - (Son Güncelleme: 27.08.2018-13:06)

Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş dün akşam Beşiktaş - Antalyaspor karşılaşmasında Gökhan Gönül’ün sağlık görevlisine müdahalesinden dolayı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Futbol Federasyonu, rakip futbolcuyu sedyeyle götürmeye çalışan sağlık görevlisine müdahalede bulunan, onu tartaklayan her kim olursa olsun, yalnızca görevini yerine getirmeye çalışan sağlık personelinin dokunulmaz olduğunu ciddiyetle hatırlatmalıdır." ifadelerini kullandı.

Memiş, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, dün oynanan Beşiktaş - Antalyaspor mücadelesinde Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Gönül'ün bir sağlık görevlisine gösterdiği tepkiye ilişkin değerlendirmede bulundu.

Memiş paylaşımında Türkiye Futbol Federasyonuna çağrıda bulunarak, "Futbol Federasyonu, rakip futbolcuyu sedyeyle götürmeye çalışan sağlık görevlisine müdahalede bulunan, onu tartaklayan oyuncu Gökhan, Hakan, Ahmet, Mehmet, her kim olursa olsun, yalnızca görevini yerine getirmeye çalışan sağlık personelinin dokunulmaz olduğunu ciddiyetle hatırlatmalıdır." ifadelerine yer verdi.

GÖKHAN GÖNÜL’DEN MAÇ SONRASI AÇIKLAMA

Karşılaşmanın ardından kendisine yönelik eleştiriler üzerine açıklamalarda bulunan Gökhan Gönül,
"Tansiyonu yüksek bir karşılaşma, görüntüye bakınca sağlıkçıya vuruyormuşum gibi duruyor ancak öyle bir durum yok. Bir an önce futbolcuyu kenara götürmesi adına bir hamle yaptım, vurmadım fakat görüntülerde öyle gözüküyor. Sağlıkçı arkadaş da buralarda bir yerlerdedir, eğer 'Gökhan bana vurdu' derse benim için söylenen her şeyi kabul ediyorum. Hızlı bir biçimde iterken bir anda kendimi kontrol etmeyi başardım. Vuracak olsam dengesi bozulurdu." şeklinde konuşmuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal