Gareth Bale Real Madrid'den Ayrılıyor

En kötü sezonunu yaşayan Real Madrid yıldız futbolcusu Gareth Bale ile yollarını ayırmaya karar verdi. İspanya devinin patronu Zinedine Zidane, yaptığı açıklamada 29 yaşındaki futbolcunun oyun sistemine uymadığını söyledi.

20.05.2019-16:06 - (Son Güncelleme: 20.05.2019-15:59)

Real Madrid, La Liga'da tarihinin en kötü sezonunu yaşıyor. Ligin son haftasında Real Betis karşılaşmasından 2-0 mağlubiyet ile ayrılan İspanyol ekipte gözler takımın yıldız ismi Gareth Bale'ye çevrildi. Maçta form şansı yakalayamayan yıldız futbolcu için teknik direktör Zinedine Zidane açıklamalarda bulundu.

46 yaşındaki çalıştırıcı, tecrübeli kanat oyuncusu ile ilgili olarak şunları söyledi: 'Bu, onun Real'deki son maçı mıydı bilmiyorum. Maçta oynayamadığı için üzgünüm ama ne olacağını hiçbirimiz bilemeyiz. Eğer bir oyuncu takıma uyum sağlamıyorsa bana da düşen en iyi tercihi yapmaktır. Kimse Bale'in bu takım için yaptıklarını yok sayamaz ama ben bir antrenör olarak içinde bulunduğum anı yaşıyorum'

Bu sezon Real ile çıktığı 42 maçta 14 gol 6 asistlik performans sergileyen Bale, sözleşmesi 2022 yaz ayında sona eriyor.


Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal