Galatasaray'lı Yunus Akgün Transferi İçin Lazio Kapıda! Yunus Akgün Kimdir?

Galatasaray'ın altyapısından çıkan ve geçtiğimiz yıl forma şansı bulan genç yıldız oyuncu Yunus Akgün'e İtalya'nın köklü kulüplerinden Lazio talip oldu.

29.06.2019-09:58 - (Son Güncelleme: 12.02.2020-19:15)

Ocak ayında Ozan Kabak'ı Stuttgart'a 11 milyon Euro'ya gönderen Galatasaray'da altyapıdan yetişen bir başka isim Yunus Akgün için talipler gelmeye devam ediyor.

LAZIO TRANSFER ETMEYE HAZIR

Ocak ayında Belçika ekibi Anderlecht'in ilgisini üzerine çeken Yunus Akgün, şimdi de Serie A ekiplerinden Lazio'nun yakın markajına girdi. Calciomercato'da yer alan habere göre; Lazio, 18 yaşındaki genç yetenek için Galatasaray ile pazarlık masasına oturmaya hazırlanıyor.

Yunus Akgün kimdir?

Galatasaray'da '2000 jenerasyonu'nun yükselen yıldızı genç yıldız henüz 18 yaşında. İstanbul'da dünyaya gelen Yunus, Galatasaray altyapısında yetişti ve forvet, forvet arkası ve her iki kanattada görev yapabiliyor. İki ayağınıda aynı seviyede kullanabilme yeteneğine sahip olan Yunus, 1.73 boyunda. Fatih Terim'in yeni keşfi Yunus Akgün oyun yapısı ve fiziğiyle Griezmann'a benzetiliyor. Terim'in yaz kampına götürdüğü Yunus Akgün hocasını mahçup etmedi ve hazırlık maçlarında gösterdiği performans ile A Takım kadrosuna yükseldi.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal