Galatasaray'ın Yeni Stoperi İtalya'dan!

Teknik direktör Fatih Terim’in isteği üzerine transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray’da yönetim bir yandan kaliteli bir golcü transfer etmek için uğraşırken diğer yandan da stoper transferini bitirmeyi planlıyor.

28.08.2018-14:37 - (Son Güncelleme: 28.08.2018-14:27) Galatasaray'ın Yeni Stoperi İtalya'dan!

Transfer döneminin bitmesine birkaç gün kala kadrosunu forvet ve stoper transferleriyle güçlendirmek isteyen Galatasaray yönetimi, aradığı savunmacıyı İtalya’da buldu.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek sarı kırmızılıların kadrosunda yer alan Maicon, Ahmet Çalık ve Serdar Aziz’in Avrupa’da yeterli olmayacağını düşünen Fatih Terim’in kaliteli bir defans oyuncusu isteği üzerine harekete geçen yönetim İtalya Serie A ekiplerinden Milan’da forma giyen Cristian Zapata’yı kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Sarı kırmızılı yöneticilerin 31 yaşındaki Kolombiyalı savunmacı ile anlaşma sağladığı ve bu transferin kısa süre içerisinde açıklanacağı öğrenildi.

Milan'ın yolları ayırmaya sıcak baktığı Zapata ile anlaşan yönetim, İtalyan temsilcisine bonservis bedeli olarak 1.5 milyon euro önerdi. İtalyan yöneticilerin kapıyı 2.5 milyon eurodan açtığı, iki kulüp arasında çok ufak detayların kaldığı belirtildi.

Milliyet

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal