Galatasaray'ın Gözdesi Deniz Türüç: 10 Milyon Euro Etmem!

Galatasaray'ın gözde oyuncusu Deniz Türüç:"Şu an Türkiye'de herkes biliyor ki bu transfer 10 milyon Euro gibi bir rakama gerçekleşemez. Gerçekçi olmak lazım"

27.06.2019-13:38 - (Son Güncelleme: 27.06.2019-13:28)

Galatasaray Diagne'den gelecek parayı bekliyor. Henüz Arap kulübüyle anlaşamayan Diagne, Galatasaray'ın elini kolunu bağlıyor.

Geçtiğimiz günlerde Deniz Türüç'e transfer teklifi yapan Galatasaray, Kayserispor tarafından reddedilip 10 milyon Euro talep edilmişti.

Bu haberden sonra olayın başrolündeki isim Deniz Türüç ilginç açıklamalarda bulundu


Deniz Türüç: 10 milyon Euro'mu? Gerçekçi olalım!

Şu an Türkiye'de herkes biliyor ki bu transfer 10 milyon Euro gibi bir rakama gerçekleşemez. Gerçekçi olmak lazım. Benim sözleşmemdeki son senem. Bir yılı kalmış bir oyuncuya kimse bu miktarları ödemez. Bu yüzden anlayış bekliyorum.

‘Büyük takım için hazırım’

Söylediği bu sözlerden sonra Galatasaray'a transferini istediğini belirten Türüç sözlerine "“Kayseri’ye geldiğimden bu yana, 60’a yakın gole katkı yaptım. Milli Takım’a seçilmeye başladım. Önemli maçlarda şans buldum. 26 yaşımdayım. Futbol anlamında en olgun dönemlerime giriyorum. Tüm bunları gözönüne aldığımda büyük takıma kendimi her anlamda hazır hissediyorum.”

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal