Galatasaray’ın Eski Yıldızı Eboue Hakkında Üzücü İddia!

Bir dönem Galatasaray’da da forma giyen Fildişi Sahilli eski futbolcu Emmanuel Eboue hakkında İngiliz basını tarafından üzücü bir iddia ortaya atıldı.

27.08.2018-10:05 - (Son Güncelleme: 27.08.2018-10:36)

Galatasaray'ın eski futbolcusu Emmanuel Eboue'nin intihar ettiği iddia edildi. İngiliz basını tarafından yayınlanan habere göre, Eboue'nin kız kardeşinin evinde kendini astığı ve polislerin Eboue'yi tavana asılı bir biçimde buldukları ifade edildi.

Galatasaray'ın eski yıldızlarından Emmanuel Eboue ile ilgili İngiliz basınından şok bir iddia ortaya atıldı. Fildişi Sahilli eski oyuncunun kız kardeşinin evinde kendisini asarak intihar ettiği öne sürüldü.

Ada basınında 24hrc News adlı internet sitesinin haberine göre, Emmanuel Eboue'nin intihar ederek hayatına son verdiği iddia edildi. 35 yaşındaki Eboue’nin psikolojik problemler yaşadığı ve kız kardeşinin Londra'daki evinde kendisini asarak intihar ettiği iddia edildi. Polislerin eve girdiklerinde Eboue'yi tavana asılı bir durumda buldukları belirtildi.

Geçtiğimiz haftalarda Daily Mirror'a açıklamalarda bulunan Eboue, "İntiharın eşiğine geldim. Tanrıdan yardım istiyorum bu düşüncelerden beni alıkoyması için. Türkiye'de forma giydiğim dönemde 8 milyon euro kazandım fakat bunun tamamını eve gönderdim. Maddi anlamda zor durumdayım. Eski çalıştığım takımlar bana iş verirse reddetmem. Örneğin genç futbolculara yardım edebilirim. Evde vakit geçirdiğim zamanlar çok korkuyorum. Polisler her an kapıma dayanabilir. Yaşadıklarım adil değil. Umarım Tanrı bana yardımcı olur. Bu düşüncelerimi yalnızca bu şekilde atabilirim. Bu yüzden sonuna dek savaşacağım'' şeklinde konuşmuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal