Galatasaray'da Marcao Transferi. Son Teklif 12 Milyon Euro!

Devre arasında 4 milyon Euro’ya transfer edilen Marcao’nun değeri her geçen gün artıyor. Sambacı’yı isteyen İtalyan kulüp bu sefer Atalanta.

28.06.2019-10:58 - (Son Güncelleme: 28.06.2019-10:51)

Devre arasında 4 milyon Euro’ya transfer edilen Marcao’nun değeri her geçen gün artıyor. Sambacı’yı isteyen İtalyan kulübü Atalanta, Galatasaray tarafından reddedilen 10 milyon Euro’luk teklifi 12 milyon Euro’ya yükseltti.

Geçtiğimiz sezon başarılı bir performan sergileyen Brezilyalı oyuncu şampiyonlukta önemli pay sahibi olmuştu. Kısa süre içinde yabancı kulüplerin radarına giren Marcao'ya teklif yağıyor.

Diagne'nin satışından gelecek parayla transfer yapmayı planlayan Galatasaray bu transfer gecikince gözleri Marcao transferine çevirdi. 

Sarı-Kırmızılı yönetim teklifi değerlendiriyor, ancak 23 yaşındaki Marcao’nun Şampiyonlar Ligi’nde boy göstermesi halinde tıpkı Ozan Kabak gibi değerini daha da arttıracağı görüşü hakim. Tandemi bozmak istemiyor İşte bu nedenle İtalyanlar’ın yaptığı son teklif de büyük ihtimalle geri çevrilecek. Ancak Atalanta’nın, Marcao’ya karşı olan ilgisinin devam edeceği tahmin ediliyor. Luyindama’nın bonservisini alan Galatasaray’da, teknik patron Fatih Terim’in savunma tandemini bozmak istemediği, bu nedenle Marcao’nun satışına çok sıcak bakmadığı da gelen haberler arasında.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal