Galatasaray'da Diagne Gelişmesi! Transfer Durdu!

Suudi Arabistan’a transferi için yıllık en az 5 milyon Euro talebinde bulunan Mbaye Diagne’nin istediği oldu. Al Nasr, maaş limitini arttırdı, ancak bu kez de Galatasaray’ın beklediği 15 milyon Euro’luk bonserviste geri adım attı.

29.06.2019-09:09 - (Son Güncelleme: 29.06.2019-09:04)

Galatasaray önümüzdeki sezon'un transfer çalışmalarını sürdürürken, Banega'nın transferi için Diagne'den gelecek parayı bekliyor. Fakat geçtiğimiz günlerde bu transferde pürüz yaşandı. Diagne'nin 5 milyon euro maaş talebinde ısrarcı olması sebebiyle Arabistan temsilcisi bu teklifini kabul etti ancak bu kez de Galatasaray'ın beklediği 15 milyon euroluk bonserviste geri adım attı.

Sezonu 30 golle ligin kralı olarak tamamlayan Mbaye Diagne, buna rağmen Galatasaray’da istenmeyen adam ilan edildi ve transfer görüşmelerini sürdürüyor. 

Aslan indirim yapabilir

Sarı-Kırmızılılar bu transfer için 15 milyon Euro bonservis bedeli belirlerken, Araplar teklifi 10 milyon Euro’ya kadar düşürdü. Taraflar arasında pazarlıklar devam ediyor

Yeni transferlerin Finansal Fair Play gereği bedellerini karşılaması için başta Diagne olmak üzere birkaç yıldızla yolları ayırması gereken Galatasaray Yönetimi, golcü futbolcunun gidişi için belirlenen bonservis bedelini aşağıya çekmek zorunda kalabilir.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal