Galatasaray Onyekuru Ve Saracchi'yi KAP'a Bildirdi

Bu sezon hedeflerinden uzak kalan sarı kırmızılı ekip ara transfer dönemine hızlı giriş yaptı. Galatasaray, Onyekuru ve Saracchi'nin transferi için görüşmeleri olduğunu bildirdi.

03.01.2020-22:25 - (Son Güncelleme: 03.01.2020-22:41) Galatasaray Onyekuru Ve Saracchi'yi KAP'a Bildirdi

Galatasaray, Henry Onyekuru ve Marcelo Saracchi'nin kiralanması konusunda görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi. Sezonun ilk etabında hem oyun anlayışı ile hem de oyuncu grubuyla istediği performansa ulaşamayan takım taraftarı da mutlu olmak için kadro yapılanması için dört koldan çalışıyor.

Galatasaray; Marcelo Josemir Saracchi Pintos'un transferi için kulübü Leipzig, Henry Onyekuru’nun kiralanması için de kulübü Monaco ile görüşmelere başlandığını KAP’a bildirdi.

Sarı-kırmızılı kulüpten Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklama şu ifadeler kullanıldı: “Profesyonel Futbolcu Marcelo Josemir Saracchi Pintos'un Kulübümüze geçici transferi konusunda Futbolcu ve Kulübü Rasenballsport Leipzig GmbH ile resmi görüşmelere başlanmıştır.”

“Profesyonel Futbolcu Henry Chukwuemeka Onyekuru'nun Kulübümüze geçici transferi konusunda Futbolcu ve Kulübü AS Monaco Football Club SAM ile resmi görüşmelere başlanmıştır.”

MARCELO SARACCHI KİMDİR?

Tam adı Marcelo Josemir Saracchi Pinto olan Uruguay'lı yıldız, 23 Nisan 1998 tarihinde Paysandú kentinde dünyaya geldi.

Futbola 2015 yılında ülkesinin ekiplerinden Danubio'da başlayan Saracchi, 2017 yılında 2 milyon euro karşılığında River Plate'e transfer oldu.

2018 yazında 12 milyon Euro’ya Alman ekibi RB Leipzig'e transfer olan 21 yaşındaki sol bek, 4 kez Uruguay A Milli Takım forması giydi.

HENRY ONYEKURU KİMDİR?

Tam adı Henry Chukwuemeka Onyekuru olan oyuncu 5 Haziran 1997 tarihinde Nijerya'da  dünyaya geldi. 1.75 boyundaki sol kanat oyuncusu aynı zamanda forvet de oynayabiliyor.

Daha öncesinde de sarı kırmızılı takımda forma giyen süratli oyuncunun takıma katılması taraftarların merakla beklediği bir transfer.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal