Galatasaray Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Skandal Konuşmaya İmza Atan Hayri Kozak Kimdir?

Hayri Kozak, Galatasaray Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda, siyasi bir konuşmaya imza atarak, sosyal medyada büyük tepki çekti.

08.05.2019-23:31 - (Son Güncelleme: 08.05.2019-23:34)

Galatasaray'ın aylık olarak gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulu Toplantısı'nda söz alan Hayri Kozak'ın İmamoğlu propagandası yaptı.

SPOR KULÜBÜNDE SİYASİ PROPAGANDA

Milyonlara mâl olmuş bir spor kulübünün toplantısında siyasi parti temsilcisinin propagandasını yaparak rezalete imza atan Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Kozak konuşmasında,"23 Haziran'da şampiyonluğumuz dahil her şey çok güzel olacak. Türkiye'nin %70'nin bayram yapacağı bir gün olacak. Ülkemizin kurtuluşu bu genç çocuğun kazanmasındadır" ifadelerini kullandı. Hayri Kozak'ın bu sözlerini değerlendiren Galatasaray Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu ise, "Umarım bu son divan toplantımız olmaz" dedi.

"EKONOMİK RANT PEŞİNDE KOŞANLAR"

Kozak'ın bu skandal konuşmasına bir tepki de A Spor Yayın Koordinatorü Serkan Korkmaz'dan geldi. 

Korkmaz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Spor kulüpleri, ekonomik rant peşinde koşanlarca iflas noktasına kadar getirildi. Sempatisi tüm gezegene yayılmış koskoca bir spor kulübünün divan kürsüsünü sadece belirli bir siyasal partiye hizmet edecek şekilde kullanmak her şeyden önce bir suç bence." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal