Galatasaray Japon Yıldızın Transferini Bitirdi!

Geçtiğimiz sezonun devre arasında gösterdiği performans ile Galatasaray’ın şampiyonluğuna büyük katkı sağlayan Japon futbolcu Yuto Nagatomo transferinde sarı kırmızılı ekip mutlu sona ulaştı.

25.06.2018-14:31 - (Son Güncelleme: 25.06.2018-14:29) Galatasaray Japon Yıldızın Transferini Bitirdi!

Geride kalan sezonun devre arası transfer döneminde kiralık olarak geldiği Galatasaray’ın Spor Toto Süper Lig şampiyonluğuna sergilediği başarılı performansla büyük katkıda bulunan Japon defans oyuncusu Nagatomo konusunda sarı kırmızılı yöneticilerin Inter ile anlaştığı öğrenildi.

Sarı kırmızılı yöneticilerin, Dünya Kupası'nda mücadele eden Japonya Milli Takımı’nda da başarılı bir performans ortaya koyan Nagatomo'nun transferi için, Inter yetkilileri ile büyük oranda anlaşmaya vardığı ve transferin kısa süre içerisinde resmiyet kazanacağı belirtildi.

DONK İLE SÖZLEŞME UZATILACAK

Yönetim, geçtiğimiz sezonun bir diğer başarılı ismi Ryan Donk için de girişimlerin sürdürüyor.  Teknik direktörlüğe Fatih Terim'in gelmesinin ardından şans bularak muhteşem bir performans gösteren Hollandalı Ryan Donk ile kısa süre içinde yeni sözleşme imzalanması bekleniyor.

Fatih Terim'in Donk'un Selçuk İnan ve Fernando Reges ikilisiyle yakaladığı uyumdan memnun olduğu ve tecrübeli futbolcu ile sözleşme imzalanmasını istediği bildirildi.

beIN SPORTS

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal