Galatasaray İlk 11'de Değişikliğe Gidiyor

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Antalyaspor'u ağırlayacak olan Galatasaray tüm dikkatini bu karşılaşmaya vermiş durumda.

06.03.2019-17:56 - (Son Güncelleme: 06.03.2019-17:51) Galatasaray İlk 11'de Değişikliğe Gidiyor

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Antalyaspor'u ağırlayacak olan Galatasaray tüm dikkatini bu karşılaşmaya vermiş durumda.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında yaşanan kayıptan sonra zirve ile arasında 8 puanlık bir fark ortaya çıkan sarı kırmızılılar bu maçta galibiyet peşinde.

Özellikle iç sahada oldukça iyi bir istatistiği bulunan Galatasaray deplasmanda da puan kaybını en aza indirmek istiyor.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor mücadelesindeki performanstan memnun kalmayan teknik direktör Fatih Terim; oyuncularını uyarırken, özellikle orta alandaki futbolculardan rakibi daha önde karşılamalarını bekliyor.

DIAGNE, AKBABA VE FERNANDO İLK 11'DE 

Cezası biten Mariano ile birlikte geçtiğimiz hafta oyuna sonradan dahil olan Mbaye Diagne'nin Antalyaspor maçında ilk 11'de başlaması kesin gözükürken, Terim'in Emre Akbaba'yı da oynatması bekleniyor.

Diğer yandan Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşılaşmasında maçı tribünden izleyen Fernando'dan gelecek habere göre orta sahada değişikliğe gidilebileceği düşünülüyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal