Flaş! İbrahim Taraftarlardan Özür Dileyecek...

TFF 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un Başkanı Hüseyin Üneş, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

02.03.2020-17:05 - (Son Güncelleme: 02.03.2020-17:02) Flaş! İbrahim Taraftarlardan Özür Dileyecek...

İşte o açıklamalar:

Adana’da kaybettiğimiz 2 puandan sonra gerçekten yaşanılanlar çok iyi olmadı. Bir kısmı iyi niyetle yapılıyor, üzüldükleri için yapıyor taraftarlarımız bundan hiç şüphemiz yok. Ama bakıyorum belki Erzurumlu bile olmayıp sosyal medyada 3-5 sahte hesap açıp bunun üzerinden algı operasyonu yapıyorlar. Bunlar takımın moral ve motivasyonunu aşağı çekerken, duygusal davranan, iyi niyetli arkadaşlarımızda üzüntüye kapılarak bu olumsuzluğa istemeseler de destek veriyorlar.

Ayrıca son almış olduğumuz galibiyetten sonrada inanılmaz derecede takımımıza eleştiriler yapılıyor. Takımda 6-7 tane yabancı oyuncumuz var onlarla konuşunca bize kabul edilebilir gibi değil diyorlar. Profesyonel ve inanılmaz kariyerli futbolcu bunlar. İnanamıyoruz neden böyle yapıyorlar diyorlar. Bu takım 8 hafta kalmış liderin hemen arkasında ikinci sırada bu yapılanlar neden acaba diyorlar. Gerçekten algılamakta zorluk çekiyorlar.

Bu futbolcuların performansı doğrultusunda şehrimizin ve bizlerin kaderi belli olacak. Bizde kendi tarafımızdan bakıyoruz. Evet kaybedilen puanlar var bunlara üzülüyoruz. 10 puan önde olmayı herkesten çok biz istiyoruz. Ama şöyle bir gerçek var ki bu takım son 5 yılın en başarılı sezonunu geçiriyor.

Eleştirilerin boyutunu abartan taraftarlarımız var. Arkadaşlarımız çalışıyor bir ikisini dava edecekler. Futbolcuların ne annesi kalmış, ne eşleri kalmış. Sebebi ne bunun anlamıyorum. Biz bizle birlikte düştüğümüz takımların önündeyiz şuan. Anlamış değilim ne yapılmaya çalıştığına.

Futbolcumuzun yaptığını doğru bulmuyorum. İbrahim’de çıkıp taraftarımızdan özür dileyecek. Büyük Erzurumspor taraftarı bundan önce olduğu gibi bundan sonrada kendisini destekleyecektir. Her hangi bir yaptırım kararı olacaksa da bunu yöneticiler olarak toplanıp düşünürüz.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal