Fikret Orman, Yusuf Namoğlu Hakkında Konuştu!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah beyazlı taraftarların istifaya davet ettiği Merkez Hakem Komitesi (MHK) Yusuf Namoğlu hakkında önemli açıklamalar yaptı.

17.10.2018-15:36 - (Son Güncelleme: 17.10.2018-15:33) Fikret Orman, Yusuf Namoğlu Hakkında Konuştu!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, son dönemde siyah beyazlı taraftarların büyük tepki gösterdiği MHK Başkanı Yusuf Namoğlu konusunda değerlendirmelerde bulundu.

“Namoğlu’nun iyi niyetinden şüphem yok”

Kendisinin Yusuf Namoğlu'nu istifaya davet etmediğini söyleyen Fikret Orman, "Ben aslında Yusuf Namoğlu ile ilgili bir istifa çağrısında bulunmam, şahsen de severim ve birbirimizi iyi tanırız ancak bu bir dostluk ilişkisi değil, sorumluluklarımız söz konusu. Yusuf ağabeyin de iyi niyetinden şüphem yok. Ama bir gerçek var söz konusu. O da Beşiktaş, TFF Başkanı ve yöneticileri ağırlıkta olunca lime lime doğranmaya başlandı. Kazandığımız şampiyonluklarımızda bile çok zorlandık hakem kararlarıyla ilgili." şeklinde konuştu.

“Adaletin Gözükmesi Gerek”

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) kalıcı çözüm üretmesi gerektiğini vurgulayan Fikret Orman, "Yusuf Namoğlu bir hakem havuzu bulunduğunu ve bunu yönetmeleri gerektiğini belirtti. Ben de destek oldum bu konuda fakat üzerinden 4 yıl geçti artık o havuzun genişlemesi gerekiyor. Futbolda adaletin gözükmesi gerek. Sahada bu olmazsa taraftar sayımız azalıyor. Adaletin olduğu bir futbol olmalı, umarım bir çözüm yolu bulunur. Bizim muhatabımız TFF'dir. Bugün de toplantı düzenleyeceklermiş, inşallah kalıcı şeyler yaparlar." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal