Ferdinand, Ezeli Rakip Liverpool'a Övgüler Yağdırdı

Mancehester United'ın efsane futbolcusu Rio Ferdinand, Liverpool'un her geçtiğimiz gün biraz daha artan performanslarının kendisini korkuttuğunu söyledi.

05.02.2020-10:26 - (Son Güncelleme: 05.02.2020-10:20) Ferdinand, Ezeli Rakip Liverpool'a Övgüler Yağdırdı
İngiltere Premier Ligi takımlarından Man. United'ın efsane defans oyuncusu Rio Ferdinand, Liverpool'un her gün biraz daha iyileşmesinin onu korkuttuğundan bahsetti.

Old Trafford'da oynadığı dönemde 6 şampiyonluk alan Ferdinand ise, ezeli rakip Liverpool'un bu zamana kadar aldığı zaferlere büyük saygı duyduğunu söylemekten çekinmiyor.

United efsanesi Ferdinand şöyle konuştu:

"Saygı duymak gerekiyor. Liverpool'un muazzam bir iş yaptığını düşünüyorum. 2 sene boyunca topladıkları puan miktarı inanılmaz. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum; sizi şampiyon yapan şansınızın yaver gitmesi değildir. Ligi mutlu sonla bitirebilmek için yeteri kadar iyi olmanız gerekir ve Liverpool bu yeterliliğin de üzerinde. Bence asıl korkutucu olan, Liverpool'un bu formunun anlık bir durum olmaması. Mevcut performansı uzun döneme yaymak için kurulmuş bir takım oldukları görülüyor. Diğer kulüpler, Liverpool'un yaptıklarını örnek alabilirler. Teknik direktörlerine ve onun fikirlerine yatırım yaptılar. Bu fikirleri zamana yayarak gerçekleştirmesine izin verdiler. Başarıyı bir anda yakalamadılar, ancak başlangıçtan 4-5 sene sonrasında bu hamlelerinin meyvelerini topladıklarını görebiliyoruz. Kendisine (Jurgen Klopp'a) gereken zaman ve kaynak sağlandı ve kupalar da gelmeye başladı."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal