Fenerbahçe’ye Seçim Öncesi Büyük Şok!

Hafta sonu yapılacak tarihi kongre öncesi Fenerbahçe’ye forma sponsoru Acıbadem’den şok bir haber geldi.

01.06.2018-14:17 - (Son Güncelleme: 01.06.2018-14:14) Fenerbahçe’ye Seçim Öncesi Büyük Şok!

Acıbadem Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın imzasıyla Fenerbahçe Kulübü'ne noterden bir yazı gönderildi ve Acıbadem, sponsorluk sözleşmesini tek taraflı feshetti.

Milliyet Gazetesi’nden Tayfun Bayındır'a açıklamalarda bulunan Acıbadem Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, "Geçtiğimiz hafta, 31 Mayıs 2018 tarihinden itibaren Fenerbahçe ile olan sponsorluk sözleşmemizi feshettiğimizi kulübümüze bildirdik." ifadelerini kullandı.

Mehmet Ali Aydınlar Fenerbahçe’de yapılacak başkanlık seçiminin ardından yeni bir döneme girileceğini ve iki başkan adayının da çok rahat bir şekilde takıma sponsor bulabileceğini belirterek şunları söyledi:

“Sezonun sonuna geldik ve Fenerbahçe önemli bir seçim arifesinde. İki başkan adayı bu hafta sonu Fenerbahçe’nin geleceğini şekillendirecek önemli bir seçimde yarışacak. Sonuç olarak ben o dönemde yaşanan ekonomik sorunlara katkıda bulunmaya çalıştım ve görevimi sezonun sonuna kadar da yerine getirdim. Artık Fenerbahçe bambaşka bir döneme giriyor. Bu sayede her iki başkan adayımızın da seçilmeleri halinde gelecek dönemde farklı açılımlar yaratacaklarını, sponsorlukla ilgili planlarını çok daha kolay bir biçimde uygulama fırsatı bulabileceklerini düşünüyor ve kendilerinin bu konuda önlerini açtığıma inanıyorum. Bundan sonra rahat bir şekilde hareket edip yeni sponsorluk anlaşmaları yapabilirler, çünkü biz artık olmayacağız.”

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal