Fenerbahçe'nin Gündemindeki Badou Ndiaye'den Açıklama Geldi!

Fenerbahçe ile anılan Badou Ndiaye için Stoke City'den resmi açıklama geldi.

23.07.2019-16:36 - (Son Güncelleme: 23.07.2019-16:31) Fenerbahçe'nin Gündemindeki Badou Ndiaye'den Açıklama Geldi!

Geçtiğimiz sezonu Galatasaray'da kiralık olarak geçiren Ndiaye için Stoke City'den açıklama geldi. İngiltere 2. Lig takımlarından Stoke City Teknik Direktörü Nathan Jones, Badou Ndiaye transferi hakkında açıklamalarda bulundu. Galatasaray kadrosunda düşünmediği için teklif yapmazken Fenerbahçe'nin bu transferde ısrarcı olmasından sonra Stoke City'den açıklama geldi..

İyi para verirlerse neden olmasın

''Eğer Ndiaye ve Etebo için teklif gelirse medyayı bilgilendiririm. Bu futbolcuları almak isteyen takımlar iyi para vermek zorunda. çünkü bu isimler takım için önemli. Benim oyuncularım satılık değildir. Futbolcularımızı transfer etmek isteyen takımların ellerini ceplerine götürmesi lazım.'' sözlerini kullandı.


'İLGİNÇ BİR TRANSFER HAFTASI OLACAK'

''Transfer için ilginç bir hafta olacak. Bu hafta içinde durumuna bakacağız. Afrika Kupası'nda Senegal adına çok iyi iş çıkarttı, onunla gurur duyduk. Şimdi biraz dinlenmesi gerekiyor. Eğer iyi bir Afrikalı futbolcuysanız maalesef tatil yapma fırsatı bulamıyorsunuz. Kupa sonrası biraz dinlenecek. O yüzden takımda kalırsa sezonun ilk birkaç haftasında oynamayabilir.'' dedi.

'NELER OLACAĞINA BAKACAĞIZ'

''Etebo ve Badou, takıma döndü. Tom Ince'in sakatlığı geçti ve o da takımla birlikte çalışıyor. Orta sahada üç iyi oyuncumuz oldu. Transfer döneminin kapanmasına daha var. Neler olacağına hep birlikte bakacağız. Bir şey olursa ben size haber ederim.'' diye konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal