Fenerbahçe'nin Genç Yıldızı Almanya Yolcusu

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu başta olmak üzere neredeyse tüm yönetimin sözleşme uzatması için görüşme yaptığı ancak bir türlü ikna edemediği Ömer Faruk Beyaz, Alman ligi ekiplerinden Schalke 04 ile anlaşma sağladı.

24.01.2021-15:35 - (Son Güncelleme: 24.01.2021-15:37) Fenerbahçe'nin Genç Yıldızı Almanya Yolcusu

Sarı lacivertli ekip ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 17 yaşındaki genç oyuncu kulübünün sözleşme uzatma taleplerini bir türlü kabul etmiyordu. 

Uzunca bir süredir Alman ekibi tarafından takip edilen ve kadroya katılması için olumlu yönde rapor verilen Ömer Faruk Beyaz için Schalke kulübü genç oyuncu ile anlaştı ve sezon sonunda bitecek olan sözleşmesi için gün saymaya başladı.

Sezon sonunda Ömer Faruk Beyaz ile 5 yıllık sözlelme imzalayacak olan Schalke 04 kulübü aynı zamanda genç oyuncunun sözleşmesine 40 milyon euroluk bir serbest kalma bedeli ekleyecek. 

Genç yıldız, Schalke'de milli futbolcumuz Ozan Kabak ve Türk asıllı yıldızlar Suat Serdar, Can Bozdoğan, Levent Mercan, ve Kerim Çalhanoğlu ile birlikte forma giyecek. Ömer Faruk'un Schalke'yi tercih sebeplerinden birisinin de Türk futbolculara yaptığı yatırım olduğu öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal