Fenerbahçe'den Wellington Nem Transferi! Wellington Nem Kimdir?

Shakthar Donetsk oyuncusu Wellington Nem, Ersun Yanal'a sunuldu. Ersun Yanal, oyuncuyu onayladı.

25.06.2019-17:38 - (Son Güncelleme: 25.06.2019-17:25)

Yeni sezon hazırlıkları sürdüren Fenerbahçe'de hareketli saatler yaşanıyor. Ayew'in takımdan ayrılmasından sonra kanat rotasyonunda eksilen Fenerbahçe'de gözler kanat transferine çevrildi.

Hem ucuz hem de kaliteli bir isim arayan Fenerbahçe'ye Brezilyalı oyuncu Wellington Nem önerildi.

Ersun Yanal'dan olumlu not alan Brezilyalı isim istenilen bonservis bedeli 3 milyon euro.

Fenerbahçe ilk olarak bu teklifi fazla bulurken pazarlıkların başlaması bekleniyor. Fenerbahçe'de oynamaya sıcak bakan Wellington'un transferinin önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.

Wellington Nem Kimdir?

Wellington Nem, futbol kariyerine ilk olarak 2002 yılında America RJ takımının alt yapısında başladı.3 seneye yakın bir süre burada oynadıktan sonra 2005 yılında Brezilya'nın köklü ekiplerinden Fluminense'ye transfer oldu.

Daha sonra Ukrayna ekiplerinden Shaktar Donetsk'e 9 Milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer oldu. İlk sezonunda Shaktar Donetsk forması altında sadece 5 maça çıkıp 1 gol atan genç futbolcu, sezon sonunda takımı ile Ukrayna Premier Ligi'nin sahibi oldu.

6 Şubat 1992'de Brezilya'nın Rio de Janerio kentinde dünyaya gelen, kariyeri boyunca yer aldığı kulüp takımlarında ve Brezilya Milli Takımı'nda ofansif orta saha pozisyonunda görev alan futbolcudur.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal