Fenerbahçe’den Mustafa Cengiz’e Şok Cevap!

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Komsuoğlu, Dev derbi öncesi Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’e cevap verdi.

21.02.2020-13:47 - (Son Güncelleme: 21.02.2020-14:48) Fenerbahçe’den Mustafa Cengiz’e Şok Cevap!

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Komsuoğlu, dev derbi öncesi Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’e cevap verdi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz bir toplantıda kulübümüzü hedef alan maalesef yalan-yanlış, gerçek dışı ithamlarda bulunmuş. Kendisi felsefik konuşmayı, kitaplardan filmlerden örnekler vermeyi seviyor. Aristoteles 'Konuş ki seni göreyim.' demiş, biz de Mustafa Cengiz konuştukça kendisini görüyoruz.

Ancak söylediklerine cevap verdiğimizde, 'Fenerbahçe bizi hedefe koydu.' diyor. Kendisi konuşuyor, biz cevap vererek gerçekleri göz önüne dökünce 'Gerginliğe, düşmanlığa yöneltmeyelim, gülelim, takılalım.' diyor. Söylemek istediğim şu ki başkanımızın dünkü konuşmasını 'Derbi hakemlerini etki altına almaya çalışıyor' diye okuyan tek kişi sanıyoruz kendisidir.

Toplantıyı iki kez izlemiş olduğunu beyan etmiş, iki kez izlemesine gerek de yoktu. Sayın Cengiz, ikinci başkanları Yusuf Günay ile çok eskiye dayanan hukukumuz var. Enerji piyasası için birlikte çok mesai harcadık. Arasalardı onlara on dakikada ne demek istediğimizi anlatırdım. Yanlış anlamasının da önüne geçmiş olurduk.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal