Fenerbahçe’de Ozan ve Salih Planı!

Finansal Fair Play kuralları gereğince Fenerbahçe’nin yeni transfer Slimani ile transfer edilmesi planlanan stoperi bir sonraki turda UEFA’ya bildirmesi adına oyuncu satması gerekiyor. Sarı lacivertlilerin bu doğrultuda Ozan Tufan ve Salih Uçan’ı gözden çıkarttığı öğrenildi.

14.08.2018-16:31 - (Son Güncelleme: 14.08.2018-16:29) Fenerbahçe’de Ozan ve Salih Planı!

Sarı lacivertli ekipte tüm camia bu akşam oynanacak Benfica mücadelesine odaklandı. Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli ise transfer konusunda yoğun bir biçimde çalışıyor.

Sarı lacivertliler, Finansal Fair Play anlaşması doğrultusunda transferde yalnızca futbolcu satışından elde ettiği geliri harcayabiliyor.

Fernandao’nun satışıyla kazanılan bonservis bedeli sayesinde Andre Ayew ve Barış Alıcı, UEFA listesine bildirilirken, Berke Özer ve Ferdi Kadıoğlu liste dışında kaldı. Son olarak kadroya katılan İslam Slimani’nin listeye eklemesi için satış yapması gerek. Üstelik Cocu bir de stoper transferi istiyor… Fenerbahçe’nin Slimani ile birlikte yapacağı diğer transfer için gözden çıkarttığı oyuncuların Ozan Tufan ve Salih Uçan olduğu belirtildi.

Ozan ve Salih’in forma rekabetinde Mehmet Topal, Josef, Eljif Elmas ve Mehmet Ekici’nin gerisinde kalması nedeniyle satışına sıcak bakıldığı kaydedildi. Ozan Tufan için İspanyol ekiplerinin devrede olduğu, Salih için ise İtalya’dan teklif beklendiği bildirildi. Comolli’nin iki ismin transferinden en az 5 milyon euro gelir beklediği öğrenildi.

Fanatik

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal